Efterlønsberegner, uafhængig økonomisk rådgivningEfterlønsberegner

Efterløn eller ej – hvad kan bedst betale sig?

En efterlønsberegner, der sammenligner de økonomiske konsekvenser ved at blive i efterlønsordningen med at få pengene udbetalt og spare dem op.

Har du fordel af efterlønsordningen? Er du i tvivl? Der er fortsat mange, som er i tvivl, om det kan betale sig at være med i efterlønsordningen. Og der kan være gode grunde til at tjekke om ordningen nu også er det rigtige for dig.

Det ville jo være ærgerligt, at betale 460 kr. om måneden fra nu af indtil pensionsalderen, hvis du ikke får noget ud af det. Det kan være, at du sparer mere effektivt op ved at  at betale af på gæld, eller ved at indbetale til private pensioner.

Indtast dine tal for alternativ opsparing og skat og få en vejledende beregning af, om du kan få mere ud af dine penge uden for ordningen.

Denne efterlønsberegner gælder for personer født efter 1/7 1959. Er du ikke omfattet af beregneren, opfordrer vi dig i stedet til at ringe til os på tlf. 48 47 67 00 og få et råd.

Efterlønsberegner

Efterlønsordningen fortsat er en god ordning med store positive effekter for privatøkonomien, hvis du ikke har sparet så meget op selv. Er det tilfældet for dig, så er det sandsynligvis en fordel for dig at blive i ordningen indtil videre. Så kan du overveje at forlade ordningen hen ad vejen , efterhånden som man får sparet op til pension.

Der er også ydelser og ordninger som er betinget af at du er med i efterlønsordningen. Det kan du læse om i artiklen herunder.

Beregn hvor meget du kan få i efterløn, og hvor meget du økonomisk kan få ud af det, hvis du udskyder at gå på efterløn eller har lønindtægter ved siden af efterlønnen.

 

Læs også