Couple-Calculating-Budget-0

Privatøkonomisk opgavekalender

Den bedste måde at sikre dig en god privatøkonomi er det, at du holder øje med, hvad du kan gøre for at vedligeholde den. Det handler om at undgå unødvendige omkostninger og udnytte dine muligheder for indtjening og gevinst. Det er også vigtigt at have overblik over din økonomi for at kunne tage gode beslutninger.

I løbet af et år er der mange forhold, du skal tage stilling til og gøre noget ved, hvis du vil holde din privatøkonomi i topform.

Du kan holde din økonomi i topform med  din privatøkonomiske opgavekalender. Du får fire tips hver måned om ting du skal holde øje med inden for 4 områder:

  1. Opgørelser, du skal forstå og reagere på
  2. Tjek og optimer dit forbrug og rådighedsbeløb
  3. Planlæg opsparing og pensioner med mindst mulige omkostninger
  4. Se om du kan spar omkostninger på de store poster i økonomien som bolig, sommerhus, bil mm.

 

Få din privatøkonomiske opgavekalender

Få gratis ugebrev om privatøkonomi.
Ja tak, hold mig opdateret om økonomi

Tryk én gang og tjek din indbakke for din email.

Vi behandler dine oplysninger sikkert og fortroligt og kun til at sende en e-mail med et link. Tilmelder du dig nyhedsbrevet FinansNYT opbevarer vi dine oplysninger så længe du ønsker at være abonnent. Du kan til enhver tid framelde dig listen via linket nederst i nyhedsbrevet, og du kan få indsigt i, rettet samt slettet de oplysninger, vi har om dig ved at skrive til finansnyt@finanshus.dk.

Hold dig opdateret med, hvordan vi behandler dine oplysninger i Finanshuset i Fredensborgs persondatapolitik.

 

Få overblik over økonomien med vores gratis budgetskema og læs om, hvordan du styrer økonomien med et ønsket rådighedsbeløb.