Uge 19 - 2017 

Få færre udgifter til bidrag på realkreditlån

Ugens FiF. Skal du omlægge realkreditlån eller skal det rentetilpasses? Få en ny vurdering af din ejendom, og sænk dine udgifter til bidrag på realkreditlån.

Skal du omlægge dit realkreditlån eller er det tid til rentetilpasning af dit lån? Måske er det en god anledning til at få din realkreditudbyder og eventuelt en konkurrent til at vurdere din ejendom.

Er du så heldig, at din ejendom er steget væsentligt i forhold til den vurdering, der blev brugt til at beregne din bidragssats, kan omkostningerne til at omlægge lånet tjene sig hjem relativt hurtigt.

Især hvis du har belånt over 60 % af ejendomsværdien uden afdrag, har du gode muligheder for at sænke dine omkostninger til bidrag, hvis en ny vurdering er højere.

I øjeblikket kan bidragssatsen for et afdragsfrit rentetilpasningslån være op til 2,7 % ved belåning op til 60 % af ejendomsværdien. Satsen for belåning mellem 40 og 60 % kan afhængigt af låntype komme ned i 0,8-1,6 %, mens bidragssatsen for belåning under 40 % kan være helt ned til 0,3 %.

Bidragssatserne stiger – kan du gøre noget?

JT

maj 10th, 2017 | Tags: , ,