fbpx

Virksomhedsmidler

Uafhængig rådgivning om placeringen af midler i virksomheden. Få hjælp til placering af midler ift. skat, omkostninger, risiko og afkast.

Få en samtale Ring 48 47 67 00

Sammenhæng i din økonomi

Vi sikrer sammenhæng mellem din privatøkonomi og virksomhedens økonomi.

Hvor meget skal du spare op i virksomheden?
Får du nok ud af pengene i virksomheden?
Investerer du overskuddet rigtigt?
Hvordan tager du overskud ud uden unødvendig skat?

Placering af midler

Har du overskydende likviditet i virksomheden stående på en bankkonto, kan du sandsynligvis med fordel placere, i hvert fald nogle af, pengene i værdipapirer.

Som virksomhedsejer kan du desuden skatteoptimere ved at være strategisk med at placere midler i hhv. virksomhed, pensioner, frie midler og fast ejendom. Hvad du vælger, har stor betydning for hvor meget skat, du kommer til at betale og dermed også for dit afkast.

Investeringsprofil til virksomhed

Vi hjælper dig med at lave en investeringsprofil for din virksomhed, så pengene er til rådighed, når du har brug for dem, og risikoen ikke er større, end du kan tåle og har det godt med.

Invester med lave omkostninger

Omkostninger er afgørende for dit afkast, når du investerer som virksomhedsejer. Du kan spare mange penge ved selv at administrere dine investeringer i dit eget depot i netbanken.

Det kræver kun en smule teknisk snilde og en grundlæggende forståelse for principperne for investering. Med personlig vejledning og en porteføljeplan fra Finanshuset i Fredensborg, kommer du let sikkert i havn med din investering. Vi har mange års erfaring med at skabe værdi for virksomhedsejere

Få mest muligt ud af dine midler i virksomheden.
Få overblik over økonomien som virksomhedsejer.
Undgå unødvendig skattebetaling.

Vi ser på hele din økonomi, både i virksomheden og privaten, og laver en samlet plan, der udnytter dine muligheder bedst muligt til gavn for dig, din familie og din virksomhed.

Uvildig økonomisk rådgivning af virksomhedsejere

Få rådgivning om placering af midler, og skab en sund virksomhedsøkonomi
Image link

FinansNYT - Læs mere om erhvervsøkonomi

Uvildig nyheder, der kan have betydning for dagligdagen