fbpx

Uafhængig investeringsrådgivning

Få mest muligt ud af dine penge. Investeringsrådgivning sikrer dig et fornuftigt afkast og en risiko, du kan leve med.

Få en samtale Ring 48 47 67 00

Uvildig rådgivning om formue og investering

Få en langsigtet plan for formue og investeringer.
Investér med lave omkostninger
Undgå unødvendig skat og modregning
Få en uafhængig vurdering af bankens investeringsforslag.

Der er meget på spil, når det gælder dine investeringer. Dine beslutninger kan få store konsekvenser for din formue og dit liv fremover. Det er afgørende, at du får et fornuftigt afkast af dine investeringer.

Med det rigtige forhold mellem investeringshorisont, risiko og omkostninger sikrer du en sund udvikling af din formue, og at dine penge er til rådighed, når du skal bruge dem.

Formuerådgivning

Uafhængig formuerådgivning handler om andet og mere end investering i værdipapirer, det er vigtigt at se på alle dele af din formue. Din personlige formuerådgiver hjælper dig med at finde det rigtige forhold mellem fast ejendom, pensioner, frie midler, virksomhedsmidler og gæld.

Din formuerådgiver viser dig, hvordan du sænker din risiko og skat ved at sprede din formue på mange forskellige aktivtyper, og hvordan og hvornår du kan tillade dig at hæve din risiko for at opnå et bedre afkast.

Formuerådgivning handler også om at optimere din skat. Det handler om at sikre, at du betaler den rigtige skat, uden at du betaler mere, end du behøver.  Et andet vigtigt aspekt drejer sig om at undgå modregning i pensioner.

En langsigtet plan for dine investeringer

Hvis du har behov for det, lægger vi en investeringsplan, der passer til dine ønsker og behov. Vi udarbejder et forslag til en portefølje, som din formueforvalter i banken eller et andet sted kan føre ud i livet.

Lær at investere dine penge selv

Ønsker du selv at stå for det, for at sænke omkostningerne, viser vi dig, hvordan du selv investerer dine penge og vedligeholder din portefølje. Vi hjælper dig også gerne med at klare investeringerne for dig via din netbank, hvis du ønsker det.

Løbende opfølgning på rådgivning

Du kan altid kontakte din rådgiver med spørgsmål til din rådgivningsplan, og du kan let, uden store omkostninger, få justeret planen, når der er brug for det.

Du betaler kun timepris og et engangshonorar for investeringsrådgivning. Der er ingen årlige gebyrer.

Lave investeringsomkostninger

Uafhængig investeringsrådgivning sikrer dig lave investeringsomkostninger, og det er afgørende, hvis du skal at opnå et fornuftigt afkast af dine investerede midler.

En tilsyneladende ubetydelig forskel, på bare 0,5 %, gør med renters rente en kæmpe forskel i det lange løb. Unødvendige omkostninger på 0,5 % om året i 30 år giver dig en 20 % mindre pensionsformue.

Mange banker udbyder produkter med alt for høje omkostninger. De fleste udbydere af investeringsprodukter indkasserer omkostninger på 1,25 til 2 % om året. Disse omkostninger bør normalt ikke overstige 0,5 % om året.

Hør hvordan vi hjælper dig med dine investeringer

Få en uforpligtende samtale med en erfaren økonomisk rådgiver, og hør hvordan vi hjælper dig. Det er naturligvis helt gratis, og du behøver ikke forberede dig.
Image link

Investeringsrådgivning

Vi hjælper dig med at planlægge dine investeringer, så du får mere ud af dine penge. Uafhængig investeringsrådgivning er din garanti for lave omkostninger og et fornuftigt afkast af din formue og investeringer.

Gennemgang
Få gennemgået dine investeringer og formue.
Uafhængig vurdering
Få et uvildigt tjek af bankens investeringsforslag.
Investeringsplan
Få en investeringsplan, der passer til dine ønsker og behov.
Invester selv
Lær hvordan du vedligeholder din portefølje.
Uafhængig vurdering
Få et uvildigt tjek af bankens investeringsforslag.
Investeringsplan
Få en investeringsplan, der passer til dine ønsker og behov.

Sådan siger vores kunder

Hent vores brochure om uafhængig investeringsrådgivning

Få hjælp til at sammensætte din formue rigtigt. Find det rigtige forhold mellem risiko og afkast, der sikrer en sund udvikling af din formue fremover. Læs om investeringsrådgivning.

Hent brochuren nu
Image link

Læs artikler og gode råd om investering

Læs de seneste artikler om formue og investering fra vores nyhedsbrev FinansNYT