fbpx

Få juridisk sikret din økonomi

Få styr på de juridiske dokumenter, der sikrer dig og dine nærmeste juridisk og økonomisk. Det giver tryghed at have aftaler og planer for svære situationer.

Få en samtale Ring 48 47 67 00

Har du styr på juraen?

Bør du skrive testamente?
Skal I have en ægtepagt?
Afklar ejerforhold med en samejeoverenskomst?

Få orden i papirerne

Vi gennemgår dine juridiske dokumenter gratis og vurderer om du er godt juridisk sikret.

Få styr på det juridiske

Vi hjælper dig med det juridiske, så du og dine nærmeste er sikret bedst muligt.
Image link

Gør din families økonomi sikker

Juridiske forhold kan ofte få stor betydning for din families økonomi, hvis du ikke tager hånd om dem i tide. Særligt i forbindelse med dødsfald kan der opstå uheldige situationer.

Din ægtefælle eller samlever kan stå i en usikker situation og risikerer i værste fald at skulle gå fra hus og hjem, hvis der ikke er orden i papirerne. Fælles- og særbørn kan ligeledes være meget dårligt stillet i tilfælde af dødsfald, hvis de ikke er sikret med et testamente.

Testamente

Hvordan sikrer I hinanden i tilfælde af dødsfald? Hvilke rettigheder har længstlevende? Mange er f.eks. ikke klar over, at efterladte ikke kan fortsætte med at sidde i uskiftet bo, hvis de bliver gift igen.

Ved at få udfærdiget et testamente kan I sikre længstlevende bedst muligt efter et dødsfald. I et testamente kan I give længstlevende ægtefælle flere muligheder og rettigheder.

Ægtepar

Med en ægtepagt kan I aftale særeje i forbindelse med skilsmisse eller omvendt sikre fælleseje i forbindelse med pensionsordninger.

Det sidste er aktuelt, hvis den ene ægtefælles (typisk mandens) pensionsordning er væsentligt større en den andens, og I ønsker at sikre den mindre bemidlede ægtefælle i tilfælde af skilsmisse.

Endelig kan en ægtepagt også være en god løsning i familier, hvor den ene ægtefælle har væsentlig flere aktiver en den anden f.eks. i forbindelse med egen privat virksomhed.

Samboende kan sikre hinanden

Der er en række forhold, som du skal være opmærksom på, hvis I lever sammen uden at være gift. For eksempel arver I som samboende ikke hinanden, hvis I ikke er gift.

Mange vælger derfor at sikre hinanden med et testamente eller en samejeoverenskomst.

Køb af fast ejendom

Når du køber fast ejendom, hjælpe vi dig med at finde den rigtige pris og med at forhandle med sælger og mægler.

Vores jurist gennemgår desuden købsaftale og papirer i forbindelse med handlen og sørger for, at det juridiske er i orden. Vi kan desuden forestå tinglysning af skøde og udarbejde refusionsopgørelse i forbindelse med købet.

Sådan siger vores kunder

Jeg synes, timelønnen er høj. Men sammenlignet med andre advokater er den rimelig nok. Men jeg synes, jeg har fået meget god rådgivning for pengene fra jeres chefjurist.

Susanne Lundbeck
Chefkonsulent, København

FinansNYT - Læs mere om jura

Uvildig nyheder, der kan have betydning for dagligdagen