fbpx

Uafhængig pensionsrådgivning

Uvildig pensionsrådgivning hjælper dig med at planlægge din pension.

Få mest muligt ud af dine penge, og lev som du vil, når du går på pension.

Få en samtaleRing 48 47 67 00

Personlig individuel pensionsrådgivning

Hvad er den bedste pensionsopsparing for dig, og hvordan bruger du af din pensionsformue, så du får mest muligt ud af dine penge?

  • Du får overblik over dine pensionsordninger, hvor meget du har sparet op, og om du skal spare mere eller mindre op.
  • Vi fortæller dig, hvordan du udnytter dine muligheder bedst muligt og tager højde for de seneste nye regler.
  • Du slipper for at bruge tid og kræfter på at sætte dig ind i indviklede skatteregler og pensionsprodukter fra pensionsselskaber og banker.

Uafhængig pensionsrådgivning giver dig de bedste muligheder for at have midler til at leve det liv, du ønsker dig, når du er går på pension.

Din pensionsrådgiver viser dig dine muligheder og hjælper dig med at optimere din opsparing og udbetaling af pensioner, så du får mest muligt ud af dine penge.

Den rigtige pension for dig

For at planlægge din pension bedst muligt, tager pensionsrådgivningen udgangspunkt i dine ønsker om, hvordan du gerne vil leve som pensionist. Derefter ser vi på din formue og opsparing i dag og den dag, du går på pension, og om du sparer for lidt eller for meget op, som det er.

Den rigtige pensionsopsparing handler om at spare fornuftigt op, så du får mest muligt ud af dine penge, og de ikke bliver ædt op af skat og omkostninger. For mange mennesker er den bedste pensionsopsparing ikke at indbetale mere på en pensionsordning, men at spare op i fast ejendom, frie midler eller at afdrage gæld.

Derudover gælder det om at placere pengene rigtigt med lave omkostninger, så de er til rådighed, når du har brug for dem. Du skal vælge det rigtige forhold mellem investeringshorisont, risiko og omkostninger, der passer dig og din økonomi.

Endelig er det vigtigt, at du får udbetalt dine penge i den rigtige rækkefølge, så du så vidt muligt undgår skat og modregning, og så midler med lavest udbytte udbetales først.

Har du styr på din pensionsopsparing?

Hvilke pensionsordninger er bedst for dig, ratepension, livrente, aldersopsparing? Kan det i det hele taget betale sig for dig at sætte penge ind på en pensionsordning?

Sparer du for lidt eller for meget op til pension?
Hvad er den rigtige pensionsopsparing for dig?
Skal du afdrage gæld, inden du sparer op i pension?
Skal du spare op i fast ejendom, frie midler eller pension?
Hvordan investerer du dine pensionspenge bedst muligt?
Skal du opgive din garanterede pension og gå over i markedsrente?

Den rigtige pensionsopsparing sikrer dig de bedste afkast af dine penge, og at du ikke får unødvendig skat og modregning.

En plan for din nedsparing?

En væsentlig grund til at få uafhængig pensionsrådgivning er for at planlægge din nedsparing. Nedsparing er det modsatte af opsparing, dvs. at du bruger af din formue til at leve for fx som pensionist. Når du går fra opsparing til nedsparing, rejser det en række nye spørgsmål til din privatøkonomi.

I hvilken rækkefølge skal din opsparing udbetales?
Hvordan bruger du bedst af friværdien i din ejerbolig?
Hvordan ser din økonomi ud, når du går på pension?
Hvordan undgår du modregning i efterløn og pensionstillæg?

Din uafhængige pensionsrådgiver hjælper dig med at lægge en plan for, hvordan du bedst bruger af din opsparing og realiserer dine aktiver.

Image link

Få styr på din pension

Har du den rigtige pensionsopsparing? Få hjælp til at træffe gode valg, og få mest muligt ud af din pensionsopsparing.

Skal du spare op i en pensionsordning?

Din bank og dit pensionsselskab vil gerne sælge dig mere pension – det lever de af, men hvor meget pensionsopsparing har du brug for?

Måske er en pensionsordning ikke den bedste opsparing for dig. Der kan være andre måder at spare op på, som er bedre for dig. Det afhænger i høj grad af din indkomst, og om du betaler topskat i dag, og når pengene skal udbetales.

Det er vigtigt at planlægge dine pensioner, så dine pensionsudbetalinger ikke medfører modregning i folkepensionens pensionstillæg og unødvendig skat.

Få plan for din pension

Lad os hjælpe med at planlægge din opsparing og nedsparing, så du får mest muligt ud af dine penge.

Sådan siger vores kunder

Artikler og gode råd om pension

Læs de seneste artikler om pension fra vores nyhedsrev FinansNYT.