fbpx

Referencer

Det er vores mål, at vores rådgivning og service skal være Danmarks bedste.

Derfor spørger vi alle vores kunder, hvor tilfredse de har været med os, og hvad vi kan børe bedre. Vi arbejder systematisk med at bruge tilbagemeldinger fra vores kunder til at forbedre vores rådgivning og service.

Grundig og pædagogisk gennemgang af både virksomheds- og privatøkonomien. Søde og rare mennesker.

Thomas Westring
direktør, København

Vi fik en super god gennemgang af vores økonomi og gode forslag til hvad vi skulle gøre fremad både i vores privat økonomi og virksomhed, samt forslag til ændring i vores investeringer.

Gitte D'Arcy

Vi er helt er tilfredse med al den rådgivning, vi har fået gennem årene.

Bente Julie Hjort Laraignou og Eric Laraignou,
aut.cand.psych. og arkitekt.cand.arch.

Godt forberedt forslag inden mødet og god dialog på mødet

Dorte Kjær
Kbh.

Sætter jer grundigt ind i ens økonomi og relaterede forhold som fx testamente. Rådgiver ift. såvel helheden, nu og på længere sigt, og ift. økonomiens enkelte dele som bolig, forbrug, opsparing, pension m.m. Rådgivningen opsummeres skriftlig, så man har det at holde sig til efterfølgende. Rådgivningen er særdeles kompetent og formidles så ikke-økonomisk kyndige kan forstå det. Det bedste I kan gøre er at udbrede kendskabet til jeres virksomhed – det vil ‘redde’ mange økonomier.

Brita Løvendahl
Hospitalsdirektør, Haslev

Meget dedikerede og grundige

Thomas Falkenberg
Kreativ direktør, KBH

Meget kompetent rådgivning.

Klaus Vecht

Den rådgivning vi fik var til at forstå for os på gulvet, det var fortalt og skrevet så man ikke er i tvivl. Pengene værd

Susanne og Kim Djørup
Selvstændige i turistbranchen

God og tæt opfølgning, som betyder meget i forbindelse med køb af bolig. Meget professionel i tilgangen til rådgivningen.

Ulla Gade Bisgaard
Projektleder, København

Nærværende, også i de til synes små detaljer, opmærksomhed på vores livssituation og behov. Det mærkes fra start, at det er langtfra standard svar, men svar och informationer tilpasses vores situation nu of fremover. Klar vejledning og klarhed i at vi er selv ansvarlige selvfølgelig.

Judith Beermann
Traumeterapeut, Espergærde