Økonomisk rådgivning under Corona-krisen

Økonomisk rådgivning under Corona-krisen

Du kan stadig få økonomisk rådgivning på fysiske møder i Fredensborg og Aarhus. Vi overholder naturligvis myndighedernes anbefalinger om afstand og hygiejne for at undgå smittespredning.

Er du allerede kunde, kan du kontakte din rådgiver – fuldstændig som du plejer, på tlf. eller mail, for at aftale et møde eller andet. Er du ny kunde, er du velkommen til en uforpligtende indledende samtale med en rådgiver på telefonen.  

Du kan som altid mødes med din rådgiver her i Finanshuset i Fredensborg eller på vores konto i Aarhus, eller du kan aftale et rådgivningsmøde via video – spørg din rådgiver om mulighederne.

Har du en aftale med din rådgiver, bliver mødet afholdt som aftalt, hvis du ikke hører andet. Har du særlige ønsker og behov vedrørende mødeafholdelsen, bør du kontakte din rådgiver inden mødet.

Du er i det hele taget altid velkommen til at kontakte din rådgiver eller ringe til os på 48 47 67 00.

Har du haft symptomer på Corona-virus eller været i kontakt med nogen, der har, bør du følge myndighedernes anvisninger og i øvrigt kontakte din rådgiver inden mødet. Følg myndighedernes vejledning om forebyggelse af smittespredning. Se fx https://coronasmitte.dk/

Relaterede Nyheder