Sådan siger vores kunder i Finanshuset i Fredensborg

Sådan siger vores kunder

Det er vores mål, at vores rådgivning og service skal være Danmarks bedste. Derfor spørger vi alle vores kunder, hvor tilfredse de har været med os, og hvad vi kan børe bedre. Vi arbejder systematisk med at bruge tilbagemeldinger fra vores kunder til at forbedre vores produkt, og den måde vi afleverer det på.

Vi er meget stolte af de mange positive tilbagemeldinger, vi får. Her er et lille udpluk fra kunder, der har været så venlige at give os lov til at vise deres tilbagemelding her på siden.Venlig og professionel vejledning

Det gode for mig er den venlige og professionelle vejledning jeg altid møder – uanset det er ved en personlig eller telefonisk henvendelse..

Udgangspunkt i vores specifikke situation

Finanshuset tager udgangspunkt i hver enkelt families specifikke situation og er flinke til at svare på opfølgende spørgsmål. De er en følgesvend for livet!

Aarhus

Super kompetent rådgivning

“Super kompetent rådgivning i en behagelig atmosfære – Perfekt !”

Studielektor v. Kbh. Universitet, Virum

Omhyggeligt og effektivt

“Investeringsforslagene er nøje tilpasset den aftalte risikoprofil – det giver tryghed. Den årlige justering foretages omhyggeligt og effektivt i en yderst behagelig atmosfære.

Det bedste I kan gøre er at udbrede kendskabet til jeres virksomhed – det vil ‘redde’ mange økonomier.”

Direktør i KalenderForlaget Aps, Gentofte

Meget personlig rådgivning

Meget personlig rådgivning tager udgangspunkt i mine drømme, ønsker og værdier.

Psykoterapeut, København

Meget fin rådgivning

I har en meget fin rådgivning, jeg kan ikke sige hvad I kan gøre bedre.

Ingeniør, Helsinge

Ingen nemme løsninger

“Empatisk, realistisk og besindig behandling. Falder ikke for nemme løsninger, og tager hensyn til omkostninger.”

pensioneret praktiserende læge

Højt kvalificerede rådgivere

“Jeg har altid lænet mig op af bankens rådgivere. De er dygtige, men skal jo også varetage pengeinstitutternes økonomiske interesser. Det er fair nok, men ikke desto mindre en potentiel interessekonflikt.

Derfor var det en befrielse at sidde med de højt kvalificerede rådgivere fra Finanshuset i Fredensborg, som kun skulle tænke på mine penge.”

 

Tandlæge

Godt kendskab til vores økonomi

“Mødet var godt forberedt. Man fik indtryk af et godt kendskab til vores økonomi og vores behov. Også de behov vi ikke vidste om.”

Psykologerne i Allerød

God rådgivning

Engageret tilgang. Professionel tilgang. Stor indsigt. God rådgivning.

Oversygeplejerske, Esbjerg

Evne til at sætte sig i vores sted

Har evnen til at sætte sig i vores sted og give en rådgivning ud fra vores ønsker og behov.

Den årlige rebalancering

Den årlige rebalancering og gode råd i den forbindelse er uundværlig. Hurtige svar på spørgsmål ind imellem det årlige besøg er et stort plus. At modtage et skriftligt “mødereferat” sætter jeg stor pris på.

Pensionist, Gentofte.

 

“Jeg oplevede en meget empatisk vejledning, der var målrettet mine personlige behov og problemstillinger. Der var gjort et rigtigt godt og professionelt forarbejde, så tiden blev brugt konstruktivt og effektivt. Jeg har allerede anbefalet Finanshuset til andre med behov for økonomisk rådgivning.”

Karen, Gladsaxe


“I er meget gode og kan sætte jer ind i problemerne/udfordringerne.”

Dorrit  og Sven Schiller, Helsinge


Egon-Olsen-&-Søn---logo


“God professionel rådgivning”

Jesper Skovgaard Olsen, Direktør


“Professionelt. Informativt. Venligt og behageligt.”

Inger og Tejs


Det var fint alt sammen. Jeg fik et overblik over min personlige økonomi, som jeg ikke havde været i stand til at tilvejebringe på egen hånd.

Rådgivningen vil på få år være langt mere værd for mig økonomisk end det honorar, I skal have. Stor værdi har også, at jeg har fået ro i sindet over at have et kvalificeret overblik, udarbejdet af en uvildig.

Og jeg har fået anvisninger på fremtidige handlinger, som jeg kan se er fornuftige og ikke kommer fra en bank eller anden, der ikke er uvildig.

Morten


“Vi har oplevet en god rådgivning i en ligeværdig og behagelig dialog.”

Marianne S


“En engageret og forståelig gennemgang af vores privatøkonomi.

Resultatet af vores brug af Finanshuset har hver gang givet os et godt overblik samtidig med at vores økonomi er blevet optimeret.

Det føles godt at have den samme rådgiver når nye tiltag eller justeringer skal drøftes.”

Gitte og Hans Ahlmann, 8355 Solbjerg


“Den rådgivning og visualisering af fremtidig økonomi vi fik. Har svært ved at se, at det kunne gøres meget bedre. Super og nogle behagelige møder.”

Erik Petersen, EP Electric, Frederikssund


“Jeg fik konkrete og svar på de spørgsmål, jeg stillede. Svarene blev underbygget med beregninger, så jeg kunne træffe det rigtige valg fx i forhold til kreditforeningslånene.  Rådgiveren ridsede også forudsætningerne op i forhold til mit øvrige budget og tidshorisont.

Ingen udenomssnak eller ”mersalg”, og mødet blev klaret på godt 2 timer. Så fint arbejde. Og selvom timelønnen er høj, så var mødet alle pengene værd.

Når jeg så tænker på, hvor mange gange jeg har spurgt i banken om disse ting og ikke fået noget klart svar…”

Kurt Mogensen, Olsker, Bornholm


“Man kan altid få en hurtig tid hos jer. Meget kompetente og hjælpsomme. Super vejledning. Har allerede anbefalet jer til 3 familier, og jeg ved, at den ene familie allerede har haft kontakt med jer.

Vi vil til enhver tid gå til jer igen, hvad enten det drejer sig om økonomi, testamente eller bare almindeligt rådgivning og vejledning, f.eks. om hussalg/køb.”

Susanne Kretzschmer & Ove Mejslov, 3540 Lynge