fbpx

Karriere i Finanshuset Fredensborg

Vi hører gerne fra jobansøgere med erfaring og kompetencer indenfor økonomisk rådgivning.

Bliv en del af Finanshuset

Vi søger altid medarbejder, med de rette kompetencer, indenfor finansiel rådgivning. Hos os får du gode kompetente kolleger, som altid bestræber sig på at levere den bedste rådgivning og service til vores kunder.

Se hvilke jobmuligheder vi tilbyder på nuværende tidspunkt eller send os en uopfordret ansøgning.

Vi søger

Finans- og formuerådgiver

Vil du arbejde med personlig og uafhængig økonomisk rådgivning indenfor områder som finansiering, investering, pensioner og skat? Vi har lige nu en stilling ledig som formuerådgiver i Finanshuset i Fredensborg A/S.

Vi søger en dygtig og engageret medarbejder med erfaring og uddannelse som økonom til at indgå i vores rådgiverteam i Fredensborg. Vi forventer, at du er cand.polit., cand.merc., HD eller tilsvarende, og at du taler og skriver flydende dansk. Vi modtager gerne ansøgninger fra nyuddannede kandidater.

Du skal have lyst til at rådgive private og virksomhedsejere på en individuel og meget detaljeret måde her i Finanshuset i Fredensborg. Vi er godkendt som investeringsrådgivere, finansielle rådgivere og kreditformidlere af finanstilsynet, og vi tilbyder vores kunder en helhedsrådgivning med udgangspunkt i deres ønsker og planer for fremtiden.

Finanshuset har eksisteret siden 1993, og vi har alle år tilbudt uvildig rådgivning. Vores kunder er private og mindre virksomheder, som vi servicerer efter behov løbende.

Send din ansøgning til job@finanshus.dk, hvis du er interesseret, og vedhæft dit CV.

Send ansøgning

Uopfordret ansøgning

Vil du arbejde med uafhængig økonomisk rådgivning, og har du kompetencer og færdigheder, du mener kan bruges, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Send ansøgning