Pensionsberegner viser om du sparer for meget eller for lidt op

Pensionsberegner

Sparer du rigtigt op til pensionen?

Sparer du for lidt eller for meget op til pension? Hvor meget skal du spare op for at få den rigtige pensionsopsparing. Det er svært at vurdere. Denne pensionsberegner giver dig et fingerpeg om, hvor meget du skal sætte til side for at sikre den tilværelse, du ønsker dig som pensionist.

Som almindelig lønmodtager kan det være svært at overskue, hvor meget du skal spare op til pensionen. Det kan virke lidt abstrakt, og der er mange usikkerheder og spørgsmål.

  • Hvornår skal jeg gå på pension, og over hvor lang periode skal den udbetales?
  • Hvor mange penge bruger jeg nu?
  • Hvor stor er min pensionsopsparing egentlig?
  • Hvor mange penge skal jeg have til forbrug og bolig?

Tjek din efterløns- og pensionsalder

Stort udbytte ved at tjekke din pensionsopsparing

Flere undersøgelser har vist, at danskerne generelt ikke ved meget om deres økonomi eller pension. Det gælder både om, hvor stor opsparing de har, og hvordan den administreres. Mange ved ikke, hvor meget de indbetaler om måneden.

Det kan være et stort arbejde at skabe sig det overblik over sin økonomi, der gør det muligt at regne på, hvordan ens økonomi udvikler sig over tid. Men det er en god forretning for praktisk taget alle.

Et godt sted at begynde for at få overblik over din pensionsopsparing er Pensionsinfo.dk. Her finder du en samlet oversigt over alle dine pensionsordninger og, hvor meget du har sparet op.

Tjek din pension og tjen på det

Kan du gøre det bedre?

  • Sparer du for lidt eller for meget op?
  • Har du de ordninger, der er bedst for dig?

<br data-mce-bogus=”1″>