fbpx

Få mere ud af investeringer i virksomheden

Ugens FiF? Måske kan du få mere ud af dine investeringer i virksomheden. Muligheden for at investere overskud i virksomheden er begrænset. Med ETF’er kan du investere overskuddet i aktier.

Har du en personligt ejet virksomhed under virksomhedsskatteordningen, er dine muligheder for at investere i aktier begrænsede. Du må eksempelvis ikke investere virksomhedens opsparing direkte i aktier eller i såkaldt realisationsbeskattede investeringsforeninger.

Ønsker du alligevel at investere noget af dit opsparede overskud i virksomheden i aktier, kan du med fordel investere i aktiebaserede ETF’er (Exchange Traded Funds).

Har du overvejet at investere i ETF’er?

De billigste ETF’er er langt billigere end tilsvarende danske investeringsforeninger, så det kan være en fordel for dig, at aktieinvestering i virksomhedsskatteordningen skal ske via ETF’er.

Det er dog ikke alle ETF’er, der er godkendt i virksomhedsskatteordningen, de skal bl.a. være UCITS-godkendte. Du kan få rådgivning om, hvilke ETF’er du med fordel kan bruge i virksomhedsskatteordningen i Finanshuset i Fredensborg.

Sådan rådgiver vi selvstændige, virksomhedsejere og ejerledere.

Relaterede Nyheder