fbpx
Tid til at omlægge dit realkreditlån?

Tid til at omlægge dit realkreditlån?

Skal du omlægge realkreditlån nu? Corona-virussen har sendt renterne lidt ned. Det giver muligheder for at øge din formue med låneomlægning og investering.

Overvej ½-procentlån nu

Betaler du 2 % eller mere i rente på dit fastforrentede obligationslån, bør du undersøge, om du med fordel kan omlægge til et ½-procentlån. Kursen på ½-procentobligationslånet med afdrag er i øjeblikket 96,7, hvilket er et attraktivt niveau at omlægge til. Det gælder især, hvis du har et lån med en kuponrente på 2,5 % eller mere. Men selv med et 2-procentslån kan gevinsten ved større lån være så stor, at det er værd at regne på.

Du kan omlægge dit obligationslån ved enten en straksopsigelse eller ved at opsige lånet til kurs 100 til juli-terminen. Bed din bank om at lave en beregning af begge muligheder – det billigste er ofte at opsige lånet. Husk at kurssikre det nye lån, hvis du vælger at opsige dit gamle lån til indfrielse til juli-terminen

Afdragsfrihed kan øge din formue

Benyt lejligheden til at overveje enten et fast forrentet lån med op til 10 års afdragsfrihed eller et lån med variabel rente og op til 30 års afdragsfrihed. Det er muligt ved belåning op til maksimalt 60 % af den aktuelle belåningsværdi.

Den ekstra likviditet, du skaber ved den manøvre, kan du spare op og investere helt eller delvist i værdipapirer, hvilket på lang sigt kan øge din formue betydeligt.

Bed din uafhængige rådgiver rådgive dig om mulighederne for at øge din formue med et billigt lån. Kontakt Finanshuset i Fredensborg.

Coronafrygt sænker den globale vækst

De seneste måneders rentefald, skal ses i lyset af frygten for, at Corona-virussen vil medføre midlertidigt fald i den globale vækst.

Årsagen til rentefaldet den seneste måned er, at Corona-virussen har skabt frygt for nedgang i den globale vækst i en kortere eller længere periode. Det har også påvirket olieprisen, der er faldet cirka 13 % siden årsskiftet. Aktierne har derimod reageret modsat, idet det brede globale aktieindeks er steget cirka 6 %.

Udbruddet af Corona-virus i Kina er næppe under kontrol endnu, derfor kan det fortsat påvirke finansmarkederne de kommende uger og måneder.  Sådan får du det rigtige realkreditlån

Relaterede Nyheder