fbpx

Reducer bidraget ved rentetilpasning

Ugens FiF. Undersøg, om du kan få et billigere lån i andre selskaber og reducer bidraget ved rentetilpasning. Du har nemlig ikke kurstab ved omlægning på det tidspunkt.

Har du et rentetilpasningslån, er det en god idé at undersøge, om du kan få et tilsvarende lån billigere i et andet realkreditselskab. Det er en fordel for dig at omlægge lånet ved refinansiering (rentetilpasning), fordi der på det tidspunkt ikke er kurstab ved at indfri det gamle lån.

I øjeblikket er der ganske stor forskel på bidragssatserne, især på afdragsfri rentetilpasningslån, hos de forskellige realkreditselskaber. Forskellen mellem bidragssatsen i det dyreste og det billigste selskab kan være mere end 0,4 % med samme vurdering af ejendommen.

Vurderer et andet realkreditinstitut din ejendom højere end dit nuværende realkreditinstitut, kan din bidragssats blive endnu lavere.

Sænk udgifterne til bidrag – omlæg realkreditlånet

Fordi der er omkostninger ved at omlægge, skal dit lån dog have en vis størrelser, for at det kan betale sig at omlægge det. Du finder ud af, om det kan betale sig at omlægge dit lån ved at sammenligne omkostningerne ved omlægningen med din besparelse på bidragssatsen.

Relaterede Nyheder