fbpx
Nyt realkreditlån er ideelt til nedsparing i boligen

Nyt realkreditlån er ideelt til nedsparing i boligen

Nyt realkreditlån er ideelt til nedsparing i boligen, eller hvis du har relativ lav boliggæld. Få et fleksibelt lån med fast rente, op til 30 års afdragsfrihed og mulighed for gevinster ved fremtidige konverteringer.

Nyt realkreditlån er en god mulighed for mange boligejere

Det nye realkreditlån forbedrer dine lånemuligheder, hvis du låner op til 60 % af belåningsværdien. Det er særligt velegnet som nedsparingslån, eller hvis du f.eks. lægger en stor udbetaling ved køb af bolig, og du vil have mest mulig sikkerhed i form af fast rente.

Hidtil måtte du nøjes med 10 års afdragsfrihed på lån med fast rente, hvis lånet ligger indenfor 60 % af boligens belåningsværdi. Det har i et stykke tid desuden været muligt at få 30 års afdragsfrihed – men kun for lån med variabel rente.

Nu er det så også muligt at få et fast forrentet boliglån med op til 30 års afdragsfrihed. I skrivende stund udbydes lånet kun af Realkredit Danmark (RD) under produktnavnet FlexLife, men det kan ikke udelukkes, at andre realkreditselskaber også får lånet på hylderne, hvis det bliver en succes.

Sådan får du det rigtige realkreditlån

Fordele ved nyt boliglån

Dermed kan du, som ejer af en velholdt bolig i og omkring de større danske byer, låne op til 60 % i din bolig med en fast rente uden afdrag. Lånet er fleksibelt, så hvis du vil, kan du uden besvær afdrage på det i en periode.

Lånet er 0,15 %-point dyrere i bidrag end et tilsvarende boliglån med variabel rente. Til gengæld er kursfølsomheden høj, hvilket betyder, at lånet giver gode muligheder for gevinster ved op- og nedkonvertering i takt med renteudviklingen.

Der skal dog laves en ny kreditvurdering, hvis du vil omlægge lånet. Falder priserne på boligmarkedet, så lånet bliver større end 75 % af ejendommens aktuelle værdi to år i træk, kan RD forlange, at du afdrager på lånet.

30 års afdragsfrihed på realkreditlånet

Relaterede Nyheder