fbpx
Sidste chance for håndværkerfradrag

Sidste chance for håndværkerfradrag

Det er ved at være sidste chance for håndværkerfradrag, hvis du skal nå det, inden ordningen afskaffes d. 1. april 2022. Måske er det allerede for sent.

Håndværkerfradrag afskaffes

Boligjobordningen ændres, servicefradraget fortsætter i 2022 med fradrag på 6.400 kr. pr. person eller 12.800 kr. for ægtefæller og samlevende.   

Derimod, bliver håndværkerfradraget afskaffet fra 1. april 2022. Fradraget i 2022 er 12.900 kr. pr. person.  Skatteværdien er på ca. 26 %, så udnytter du det fulde fradrag, sparer du ca. 3.350 kr. eller 6.700 kr. for ægtefæller og samlevende.   

Der er altså umiddelbart penge at hente ved at få udført energirenovering og andre arbejder, der hører under ordningen mens tid er.

Stor efterspørgsel

De fleste håndværkere har dog rigtig travlt for tiden, og afskaffelsen af håndværkerfradraget vil i en periode skabe yderligere efterspørgsel efter håndværksydelser. Det giver en risiko for, at det bliver dyrere at få udført arbejde.

Sørg derfor for at få tilbud på opgaver og overvej, om det bedre kan svare sig at vente til efterspørgslen er tilbage i et mere normalt leje.

Håndværkerfradrag og servicefradrag

Relaterede Nyheder