fbpx
Husk at tjekke dine faste betalinger

Husk at tjekke dine faste betalinger

Ugens FiF. Tjek dine faste betalinger jævnligt. Få overblik over dine faste udgifter. Kan du få ydelserne billigere? Opsig abonnementer, du ikke længere har glæde af.

Hvornår har du sidst tjekket dine faste betalinger på PBS? Er du som de fleste danskere, betaler du hver eneste måned året rundt faste udgifter via netbank og PBS. Men betaler du for noget, du ikke længere har glæde af, eller bliver du trukket for noget, du har bestilt uden at vide det?

Tidligere kom der girokort med posten hver måned, kvartal eller en gang om året, de mindede dig om dine faste udgifter. Nu foregår det automatisk via netbank og PBS. Det sparer dig turen til posthuset for at betale regninger, men du mister til gengæld let følingen med dine faste udgifter. Du glemmer eksempelvis let et abonnement, du ikke længere bruger.

Tjek dine PBS-betalinger jævnligt

Hvis du gennemgår dine PBS-betalinger med jævne mellem rum, kan du benytte lejligheden til at overveje, om du kan få ydelsen billigere ved en anden udbyder. Du kan måske få en billigere forsikring ved at vælge et andet selskab. Nogle kalder det at konkurrenceudsætte de faste udgifter.

Bliv bedre til at planlægge din privatøkonomi

Pas på svindel på nettet

Handlen på internettet vokser eksplosivt i disse år, og vi har desværre set en række sager, hvor forbrugere er blevet bondefanget. Det er sket ved, at de har oplyst kortoplysninger fx i forbindelse med deltagelse i en konkurrence. Uden at være klar over det har de samtidig tegnet et abonnement og bliver efterfølgende trukket et fast beløb hver måned.

Holder du ikke øje med dine PBS-oversigt, kan den slags betalinger fortsætte i mange år, uden du opdager det.

Kender du dit forbrug?

Relaterede Nyheder