fbpx
Finanshuset i julehumør

Finanshuset i julehumør

Vi er i julehumør og giver julegaver til kunder og abonnenter lige indtil juleaften. Book et møde inden jul, og få en julegave. Få FinansNYT, og deltag i lodtrækning om julegaver.

Finanshuset giver julegaver i december

Alle, der bestiller et møde med en rådgiver fra d. 1. december frem til, vi lukker, den 22. december, får en julegave med lidt godt til at gøre vintertiden endnu hyggeligere. Gaven udleveres på mødet.

Vi trækker også lod mellem alle, der tilmelder sig FinansNYT hver uge op til jul. Præmien er en adventsgave bestående af en flaske julevin og en æske chokolade.

Desuden trækker vi d. 20. december lod blandt alle abonnenter på FinansNYT om en stor julekurv. Præmierne sendes hjem til de heldige.

Kender du nogen, der kunne have glæde at modtage artikler råd og viden om privatøkonomi hver uge, så send denne mail til dem. Gør opmærksom på lodtrækningen, og at de kan være de heldige, der får en julegave.

Book et møde

Er du ny eller eksisterende kunde får du en gave, hvis du booker et møde med en rådgiver inden jul. Du får gaven på mødet, uanset om det holdes i december eller januar.

Få FinansNYT

Tilmeld dig FinansNYT og deltag i lodtrækningen om adventsgaver og en julekurv. Vælg selv emner du vil læse om. Du modtager FinansNYT op til 2 gange om ugen.

Relaterede Nyheder