fbpx

Spar op i flest mulige skattemiljøer

Ugens FiF. Opsparing i flest mulige skattemiljøer, sikrer dig bedst mod ændringer i regler om skat op pension, og giver dig den bedste opsparing på lang sigt.

Folketinget ændrer med jævne mellemrum reglerne for skat og pension. Det er en udfordring for dig, hvis du vil tilrettelægge din opsparing bedst muligt. Men med en smule omtanke kan du takle dette problem.

Du kan sænke risikoen for at blive ramt alt for hårdt af lovændringer ved så vidt muligt at dele din opsparing mellem flere forskellige skattemiljøer. Det kan være frie midler (kontanter og værdipapirer du selv råder over), der giver kapitalindkomst og aktieindkomst, pension som giver pensionsafkastskat, fast ejendom som kan give skattefri indkomst og selskab, som giver selskabsskat (hvis du er selvstændig).

 Herudover er der aktiesparekontoen, som har en særlig lav lagerbeskatning og evt. virksomhedsskatteordningen for dig med virksomhed eller udlejning af fast ejendom, der giver særlige muligheder for at udskyde skat.

Fordeler du opsparingen på flest mulige skattemiljøer, har du større frihed til at indrette din økonomi gennem dit liv. Bliver skatte- og pensionsreglerne ændret, har du de bedste muligheder for at afbøde negative virkninger og udnytte nye muligheder i de nye regler.

Skat er den største omkostning i dit liv

Relaterede Nyheder