fbpx
Sidste chance for at ændre boliglån tirsdag

Sidste chance for at ændre boliglån tirsdag

Det er snart sidste chance for at ændre dit boliglån, inden de nye renter træder i kraft. Skal du ændre lån, er sidste frist på tirsdag d. 31. oktober.

Skal du ændre dit realkreditlån?

Den 1. januar får 50.000 boligejere nye renter på deres variabelt forrentede boliglån. Låneauktionen er i uge 47, men renterne ændres først i det nye år.

Vil du fortsætte med dit boliglån, som det er, skal du ikke gøre noget. Men har du et boliglån med variabel rente som F1, F3 eller F5, som du ønsker at ændre eller at omlægge, inden de nye renter træder i kraft, kan du stadig nå det.

Image link

Har du det rigtige realkreditlån?

Skal du omlægge dit realkreditlån?
Få en uforpligtende samtale med en erfaren rådgiver

Kan du nøjes med at skifte låneprofil fx fra F5 til F3, kan du selv klare det via din netbank mod et gebyr. Men vil du skifte lånetype til f.eks. et F1 eller F-kort med rentetilpasning på 1 eller ½ år, skal lånet opsiges, og du skal have fat i din bankrådgiver og kreditvurderes.

Du skal dog være hurtig for fristen udløber d. 31. oktober dvs. tirsdag i næste uge. Er du i tvivl, om du bør ændre eller omlægge dit variable realkreditlån, bør du kontakte din rådgiver.

Guide til omlægning af realkreditlån – Finanshuset Fredensborg

Relaterede Nyheder