fbpx
Vælg den bedste ejendomsmægler

Vælg den bedste ejendomsmægler

Ugens FiF. Der kan være stor forskel på ejendomsmæglere, når det gælder pris og ydelse. Få tilbud fra mindst to mæglere inden du vælger ejendomsmægler.

Stor forskel i pris og ydelse

En kunde i Finanshuset, der ønskede at sælge en ejendom på flere matrikler, kontaktede to forskellige ejendomsmæglere for undersøge, hvor han fik mest for pengene.

Den første mægler krævede et samlet honorar på 280.000 kr. inkl. moms med et markedsføringsbudget på 30.000 kr.

Den anden mægler ville have et samlet honorar på 200.000, der inkluderede et budget på 80.000 kr. til markedsføring og derfor, må man forvente, en stor markedsføringsindsats. Mægler viste sin salgsstatistik for de seneste 18 måneder og redegjorde detaljeret for, hvordan hun ville overvåge og justere markedsføring i salgsprocessen.

 MarkedsføringMæglersalærSamlet honorar inkl. moms
Mægler A30.000 kr.250.000 kr.280.000 kr.
 Mægler B80.000 kr.120.000 kr.200.000 kr.

Sammenlign pris, ydelse og kvalitet

Der kan være stor forskel på pris, ydelser og kvalitet, når du skal vælge ejendomsmægler til at sælge din bolig. Sørg derfor altid for at få tilbud fra mindst to ejendomsmæglere, inden du beslutter dig.

Læs altid mæglerkontrakten grundigt, inden du skriver under. Vær opmærksom på forhold som honorar og mulighed for at udtræde af kontrakten før tid. Stiger honoraret ved en højere salgspris eller falder det ved lavere? Hvad er vilkårene, hvis man selv henviser en kunde?

Køb og salg af bolig er afgørende for din økonomi – Finanshuset Fredensborg

Relaterede Nyheder