fbpx

Få tjekket dine juridiske dokumenter

Ugens FiF. Få tjekket dine juridiske dokumenter, testamente eller ægtepagt af vores jurist. Dækker de stadig jeres behov?  Få en faglig vurdering af, om noget bør ændres.

Gennemsyn af testamente og ægtepagt

Har I oprettet et testamente, ægtepagt eller et andet juridisk dokument for en del år siden, kan der være god grund til at tjekke, om det stadig er tidssvarende og dækker de aktuelle og fremtidige behov.

Måske har familie- eller formueforhold ændret sig, og der kan være grund til at lave ændringer eller tilføjelser til dokumenterne.  Der kan være ændringer i jeres forhold, som I ikke er opmærksom på, der kan få uønskede juridiske og økonomiske konsekvenser.

Finanshusets juridiske ekspert ser jeres dokumenter igennem og giver sin kommentar til jeres juridiske dokumenter uden beregning. Det gælder både testamente og ægtepagt.

Ring eller skriv til Jan Juul Jørgensen enten via mail jan@finanshus.dk eller telefon 78 77 76 08 og aftal nærmere.

Vi benytter tjenesten Permido til sikker krypteret overførsel af personoplysninger og dokumenter og behandler dine oplysninger fortroligt efter gældende regulativer og lovkrav. Se vores persondatapolitik

Uafhængig juridisk rådgivning – Finanshuset Fredensborg

Relaterede Nyheder