fbpx
Skift elselskab efter årstiden

Skift elselskab efter årstiden

Tjek med jævne mellemrum, om du har den billigste el-leverandør. Skift eventuelt elselskab med årstiderne, så prisen passer til dit forbrug i løbet af året.

To tal på din elregning kan variere fra elselskab til elselskab, den månedlige abonnementsbetaling (hvis der er nogen) og prisen pr. kilowatt-time.

Svinger dit elforbrug meget over året, hvis du eksempelvis har elvarme, kan der være en fordel at skifte selskab i løbet af året. Du kan have ét elselskab med relativt lav abonnementspris og høj kilowatt-timepris i den periode, hvor elforbruget er lavt. Omvendt kan du have et selskab med relativt høj abonnementspris og lav kilowatt-timepris i den periode, hvor elforbruget er højt.

Bemærk i øvrigt, at du typisk kan vælge mellem en variabel elpris og en fast pris, hvor prisen pr. kilowatt-time er låst i op til 36 måneder. Det vil typisk være billigst at vælge den variable pris, men som navnet antyder kan den svinge fra måned til måned.

Det giver dig desuden mulighed for at følge elpriserne time for time og skubbe forbruget til tidspunkter med billige kilowatt-priser

Kan du spare på elregningen?

Relaterede Nyheder