fbpx
10 lovende new tech-aktier

10 lovende new tech-aktier

Er du klar til investering i new tech? Her er mit bud på 10 lovende new tech-aktier, som er small cap i dag, men som kan blive meget større.

En plan for dine investeringer

Mange forventer store afkast fra new tech-aktier de kommende 5-10 år. Men hvordan investerer du ansvarligt i new tech?

Din portefølje bør indeholde mange forskellige aktier. Gør den ikke det, er din portefølje ikke tilstrækkelig diversificeret, og opstår der bobler i markedet, kan du få store usystematiske tab, der er svære at hente hjem igen.

Listen med new tech-aktier herunder, er derfor ikke tænkt som en selvstændig portefølje, men et bud på en lille spekulativ del af en større portefølje af værdipapirer. Det forudsætter, at du har en grundig analyse af dine risikoønsker, risikoprofil og risikobalance (dvs. hvor stor risiko du kan tåle i din privatøkonomi og/eller virksomhed.)

7 tech-aktier har slået alle andre – Finanshuset Fredensborg

10 lovende new tech aktier

Listen består af 10 aktier, der har givet et positivt afkast over en lang periode.

Tandem Diabetes Care er et medicinsk udstyrsfirma, der udvikler og sælger insulinleveringssystemer til personer med diabetes.

TNDM – Tandem Diabetes Care Inc Chart – NASDAQ | Morningstar

Mimecast leverer cloud-baserede cybersikkerheds- og e-mailhåndteringløsninger til virksomheder.

MIME 79,92 0 0,00% : Mimecast Ltd – MSN Finans

Elastic er et softwarefirma, der tilbyder en søgemaskine og dataanalyseplatform, der bruges af virksomheder til at organisere og analysere store mængder data.

ESTC 81,01 $ (0,00 %) Elastic NV | Google Finans

Calix er et netværksfirma, der leverer bredbåndsadgangsløsninger, herunder fiberoptiske og virtualiseringsteknologier.

Calix Inc (CALX) – Aktiekurs og nyheder – Google Finans

Twilio er en cloud-kommunikationsplatform, der giver udviklere mulighed for at tilføje stemme-, besked- og videoegenskaber til deres applikationer.

TWLO 56,65 $ (▼0,35 %) Twilio Inc | Google Finans

Zscaler er et skybaseret sikkerhedsfirma, der leverer sikker internetadgang og cybersikkerhedsløsninger til virksomheder, så de kan oprette sikre forbindelser mellem brugere og applikationer og forhindre cybertrusler.

ZS 170,24 $ (▲4,06 %) Zscaler Inc | Google Finans

Radware er en udbyder af cybersikkerheds- og applikationsleveringsløsninger, der specialiserer sig i beskyttelse og levering af applikationer til virksomheder.

RDWR – Radware Ltd Chart – NASDAQ | Morningstar

Ceridian tilbyder software og tjenester til human capital management (HCM), der hjælper virksomheder med at håndtere løn, tid og fravær, fordele og andre HR-relaterede funktioner.

CDAY 73,06 $ (▲2,43 %) Ceridian HCM Holding Inc | Google Finans

Bandwidth er en kommunikationsplatform som en service (CPaaS) -udbyder, der tilbyder stemme-, besked- og nødhjælpstjenester til virksomheder.

BAND – Bandwidth Inc Class A Chart – NASDAQ | Morningstar

Tenable leverer cybersikkerhedsløsninger, der hjælper organisationer med at identificere og afbøde sårbarheder og risici i deres netværk og systemer.

TENB 44,88 $ (▼2,75 %) Tenable Holdings Inc | Google Finans

Spekulation eller investering

Der er ikke bevis for, at spekulative investorer generelt får større afkast, end investorer der går efter et langsigtet afkast svarende til markedsafkastet minus omkostninger. Faktisk er det sådan, at investerer du efter et markedsafkast over en periode på 5 år eller mere, er du bedre stillet ved ikke at spekulere i enkeltaktier. Det gælder især for private investorer.

Derfor skal du være meget forsigtig med at investere i enkeltaktier, og hvis du gør, må du regne med meget høj risiko. Finanshuset anbefaler normalt ikke private investorer at investere i enkelte eller få aktier.

10 danske aktier med potentiale – Finanshuset Fredensborg

Relaterede Nyheder