fbpx
Tjek dine investeringsomkostninger

Tjek dine investeringsomkostninger

Ugens FIF. Tjek dine investeringsomkostninger og spar en del penge. Konkurrence om investeringskunder giver mulighed for lavere omkostninger på investeringer.

Tjek dine omkostninger

Hvornår har du sidst tjekket investeringsomkostningerne på din portefølje af værdipapirer i banken? Er det et stykke tid siden, kan du måske spare en del penge ved at vælge nye værdipapirer og investeringsforeninger.

Omkostningerne på investeringer har været under pres i et stykke tid. Konkurrencen om investeringskunderne er blevet hårdere. Dét, der var godt nok for få år siden, kan være dyrt i dag.

Bankerne konkurrerer hårdere indbyrdes om investeringskunderne i dag, og det betyder, at du kan sænke dine omkostninger.

Tænk omkostninger før afkast

Som kunde i Finanshuset i Fredensborg er lave omkostninger på dine investeringer altid en væsentlig del af rådgivningen. Erfaringen viser, at du skal minimere omkostninger, før du fokuserer på at maksimere bruttoafkastet (afkastet før skat og omkostninger).

Det er lige omvendt i forhold til bankerne, der typisk forsøger at sælge dig håb om et overnormalt afkast mod overnormale omkostninger. Det er sjældent en god forretning for dig.

Sådan hjælper uafhængig investeringsrådgivning dig

Relaterede Nyheder