fbpx
Vent med investeringsbeviser til udbytter er udbetalt

Vent med investeringsbeviser til udbytter er udbetalt

Ugens FiF. Vent med at købe i investeringsbeviser til udbytter er udbetalt. Overvej at få automatisk geninvestering af udbytter i investeringsbeviser.

Ejer du investeringsbeviser i udbyttebetalende investeringsforeninger har du sandsynligvis udsigt til ganske store udbytter.

Mange foreninger har fremrykket nogle af udbytterne. Eksempelvis udbetaler hovedparten af Maj Invest foreninger allerede udbytte i januar.

Skal du investere midler i investeringsforeninger i den nærmeste fremtid, bør du overveje at vente til udbytter vedrørende sidste år er udbetalt. På udbyttedagen falder investeringsbeviser nemlig – alt andet lige – i værdi svarende til det udbetalte udbytte.

Overvej automatisk geninvestering

Ejer du allerede investeringsforeninger bør du overveje automatisk geninvestering af udbytter, som mange investeringsforeninger tilbyder. Dette sker typisk på attraktive vilkår til indre værdi og altså uden det normale emissionstillæg.

Har du ikke brug for likviditeten fra udbyttet, kan det være en fordel at få automatisk geninvestering af udbytter. Det kan være du skal rebalancere porteføljen i samme ombæring.

Er du kunde i Finanshuset i Fredensborg, kan du kontakte din rådgiver, hvis du er i tvivl om noget i denne forbindelse.

Er du ikke kunde, er du velkommen til en uforpligtende samtale med en erfaren rådgiver, der fortæller, hvordan vi hjælper dig med at få mere ud af dine investeringer.

Sådan spreder du risikoen i din portefølje

Relaterede Nyheder