fbpx
Nytårsquiz 2023

Nytårsquiz 2023

Hvordan bliver 2023 for din privatøkonomi? Gæt med på vores nytårsquiz om, hvordan priser, renter og økonomiske forhold udvikler sig i 2023 og deltag i lodtrækningen om chokolade og vin.

Bliver 2023 bedre for din privatøkonomi?

2022 blev et annus horribilis. Spørgsmålet er, om ulykkerne fortætter det i 2023. Jeg har i løbet af året løbende beskrevet udviklingen økonomien i Danmark og verden i forhold til økonomiske nøgletal som inflation, vækst, gæld med mere.

Der har ikke været meget at glæde sig over. På den baggrund er det nærliggende at tro, at det nye år må blive bedre. Det kan jeg desværre ikke love, de mørke skyer hænger stadig over verdensøkonomien, og især over Europa og den europæiske økonomi.

På trods af det tillader jeg mig alligevel at være optimist. Mest fordi historien viser, at de, der overvurderer en nedtur i Verdensøkonomien, altid får en dårlig formueudvikling. Det er dem, der tager en fornuftig risiko på de rigtige tidspunkter, som opnår det største afkast af deres penge.

2023 bliver nok alligevel et forandringens år. Selvom vi måske kan se bunden af krisen, og inflationen er kommet under kontrol, så er alt ikke godt igen. Jeg kommer til at tænke et citat af Winston Churchill fra hans tale efter sejren ved El-Alamein under 2. verdenskrig: ”Dette er ikke enden. Det er ikke engang begyndelsen på enden. Men måske, så er det enden på begyndelsen”. Det samme kan vi sige om inflationskrisen og den begyndende recession, der er på vej.

Nytårsquiz – hvordan bliver 2023?

Svar på 10 spørgsmål om økonomien i 2023, og deltag i lodtrækning om god vin og lækker chokolade.

Godt nytår

Finanshuset ønsker alle kunder og læsere et godt nytår og tak for samarbejdet i det gamle år med gode historier og rettelser til artikler.

Vi glæder os til at skrive FinansNYT til jer i det nye år.

Relaterede Nyheder