Bekymrer du dig unødigt over økonomien?

5.000 kr. ekstra om måneden, så meget fik vores kunder i gennemsnit ud af at få uafhængig økonomisk rådgivning. Måske bekymrer du dig unødigt over økonomien.

Mange danskere bekymrer sig unødigt over deres økonomi. Det skyldes ofte, at de savner et grundliggende overblik over deres økonomi, og hvordan den udvikler sig fremover. De går måske og holder igen på forbruget, fordi de ikke er helt sikre på, hvordan økonomien ser ud fremover.

Når vi har haft kunder til møde første gang oplever ofte, at de går meget lettede fra mødet, fordi de har flere penge til rådighed end de troede. Det er ofte dette overblik og den tryghed det giver, at kende sin økonomi til bunds og vide, hvordan den udvikler sig fremover, de er gladest for.

Der er ofte en bestemt anledning til at søge uafhængig økonomisk rådgivning. Det kan være, du overvejer at købe eller sælge hus eller sommerhus, eller du har brug for råd om, hvordan du placerer penge fra arv eller salg af virksomhed. Mange henvender sig også, når de nærmer sig pensionsalderen og ønsker at vide, om de har sparet nok op til pensionstilværelsen.

Økonomisk værdi af uafhængig økonomisk rådgivning

Den økonomiske værdi af uafhængig rådgivning er naturligvis også meget vigtig. En væsentlig del af værdien ved uafhængig økonomisk rådgivning skabes ved at minimere omkostninger fx på pensioner og placering af formue. Også skat, modregning i pensioner, og forholdet mellem formue, gæld og fast ejendom har stor betydning. Men den største værdi skabes ved at udnytte renters rente effekten bedst muligt i din økonomi resten af dit liv.

Vil du vide, hvor stor værdi uafhængig økonomisk rådgivning har for dig, kan du tage testen: Hvor meget kan du forbedre din økonomi?

Den fortæller hvilke dele af din økonomi, du kan forbedre, der om du kan forvente lav, middel eller stor værdi af rådgivningen.

Kunder i Finanshuset i Fredensborg fik i 2015 en gennemsnitlig månedlig forbedring af deres økonomi på godt 5.000 kr. gennem uafhængig økonomisk rådgivning.

Se tallene for værdien af uafhængig økonomisk rådgivning i 2015

Relaterede Nyheder