fbpx

Opret pensionsordning til børn og børnebørn

Ugens FiF. Opret pensionsopsparing til dine børn og børnebørn, selvom de ikke selv har tænkt på det endnu. Det giver dem frihed til at planlægge deres liv og økonomi.

Udbetalingstidspunktet for pensioner bliver hævet væsentligt i de kommende år. Der er udsigt til, at dine børn og børnebørn først kan få udbetalt deres pensionsordninger 3 år, inden de får ret til folkepension.

Til sammenligning kan dine egne pensioner oprettet inden 1. maj 2007 udbetales fra du er fyldt 60 år. Da folkepensionsalderen hæves markant de kommende år, kan nutidens børn og unge først bruge af pensionsopsparingen fra de fylder 70.

Derfor kan du gøre dine børn eller børnebørn en stor tjeneste ved at oprette en pensionsordning til dem inden nytår 2017-18. Det giver dem mulighed for at få udbetalt pensionsopsparingen flere år tidligere. Grænsen afhænger af, hvornår de er født, men er som udgangspunkt 64 år.

Du kan hjælpe dem ved at oprette både en privat ratepension og en aldersopsparing til dem i banken. Det giver dem større frihed til at planlægge deres liv og økonomi, når pensionen nærmer sig.

En bedre børneopsparing

Relaterede Nyheder