fbpx
Bankerne er blevet dyrere

Bankerne er blevet dyrere

Kortbetalinger er blevet dyrere det seneste år. Gælder det også bankomkostninger generelt? Vi spurgte læserne om bankerne er blevet dyrere.

Skepsis og uvidenhed om omkostninger i banken

Mange tak til de mange, der har brugt tid på at svare på undersøgelsen. Vi trækker lod om vin og chokolade og giver vinderne direkte besked.

Næsten to tredjedele af deltagerne i undersøgelsen svarer, at de har oplevet, at det er blevet dyrere at være bankkunde det seneste år, mens mere end en fjerdedel svarer, at det er det samme.

Priserne stiger mindre undtagen i banken – Finanshuset Fredensborg

38 % svarer at de ikke kender omkostningerne ved betaling med deres betalingskort, og 33 % svarer at de kender omkostninger på nogle af deres kort. Kun 28 % svarer at de kender omkostningerne på alle deres betalingskort.

En tredjedel svarede at de ikke ved hvor store deres omkostninger til betalinger og overførsler har været i sidste måned. En tredjedel svarede at deres omkostninger var 20 kr. eller mindre, mens de fleste af de resterende angav omkostninger mellem 20 og 500 kr. 3,5 % oplyser, at deres omkostninger til betalinger og overførsler var højere end 500 kr.

Holdningerne er delte i spørgsmålet, om det er for dyrt at bruge betalingskort, tæt på halvdelen ca. 47 % angiver, at det er for dyrt, mens næsten 30 % angiver, at prisen er rimelig, eller at den er dyr, men ok.

Se alle svarene de undersøgelsen

Relaterede Nyheder