fbpx
Mulighed for 15 % skattefri gave rinder ud

Mulighed for 15 % skattefri gave rinder ud

Har du ikke modtaget din endelige ejendomsvurdering, kan du stadig overdrage fast ejendom til børn og børnebørn efter attraktiv 15 %-regel.

Har du endnu ikke modtaget din nye ejendomsvurdering i din e-Boks, har du stadig mulighed for at overdrage din ejendom til børn eller børnebørn efter den attraktive 15 %-regel. Du kan f.eks. overdrage sommerhuset eller en forældrekøbslejlighed til ejendomsvurderingen minus 15 % ifølge vædiansættelsescirkulæret.

Når du først har modtaget din endelige (nye) ejendomsvurdering i din e-Boks, kan du ikke længere benytte dig af 15 %-reglen. Du har dog stadig muligheden, hvis du blot har modtaget en foreløbig ejendomsvurdering.

Familieoverdragelse af fast ejendom – Finanshuset Fredensborg

Fortsat usikkerhed om ejendomsvurderinger

Selvom nogle har modtaget de nye ejendomsvurderer, har rigtig mange boligejere ikke fået deres endnu. Det er fortsat usikkert, hvad der vil ske på dette område, udover at ejendomsvurderingerne efter al sandsynlighed bliver højere, end de er i dag.

Så overvejer du at overdrage dit sommerhus eller en ejerlejlighed til dine børn, er det måske på tide, at gøre det nu, inden muligheden for at benytte 15 %-reglen forsvinder.

Image link

Overvejer du familieoverdragelse

Hør om dine muligheder for at give en skattefri gave til familiemedlemmer.
Relaterede Nyheder