fbpx
Tjek dine forsikringer hvert 3. år

Tjek dine forsikringer hvert 3. år

Kan du få et bedre tilbud på dine indbo-, ulykkes, ansvars- eller bilforsikringer? Der gode muligheder for, at du kan spare penge, så tjek dine forsikringer hvert 3 år.

En af de vigtige tilbagevendende opgaver i din opgavekalender, er at tjekke dine forsikringer. Som tommelfingerregel bør du tjekke dine forsikringer mindst hvert 3 år, eller når der er væsentlige ændringer i din økonomi eller formue.

Priserne på forsikringer ændrer sig jævnligt. Mens forsikringsselskaberne er hurtige til at hæve prisen på eksisterende forsikringer, så sætter de sjældent prisen ned, selv når prisen på lignende produkter generelt er faldet.

Er dine forsikringer for dyre? Når du tjekker dine forsikringer, skal du først og fremmest få overblik over, hvilke dækninger du bør have, og hvor høje de skal være. Få derefter tilbud fra forskellige forsikringsselskaber med disse dækninger, så du ved, hvor du kan få dine dækninger til den laveste pris.

Se ikke kun på prisen, da en lav pris kan afspejle, at forsikringen ikke dækker, det du har brug for. Og læs altid det med småt i forsikringspolicen.

Sådan trimmer du dine forsikringer – Finanshuset Fredensborg

Relaterede Nyheder