fbpx
Er din økonomi i krise? – Tag testen

Er din økonomi i krise? – Tag testen

Hvordan er din økonomi påvirket af de mange ændringer i verden? Er din økonomi i krise, eller går alt som det skal? Tag testen og se, om din økonomi er i krise.

Kriseøkonomi

Vi skriver løbende om den makroøkonomiske situation i Danmark og resten af verden. Vi har set en række tegn på, at en krise udvikler sig, men vi har også fundet tegn på, at det faktisk går bedre end forventet. Men hvor meget påvirker det din privatøkonomi?

Her kan du teste, om det seneste års mange ændringer i verden og økonomien også har ført til krise i din privatøkonomi.

Sådan klarer du en krise – Finanshuset Fredensborg

De bedst mulige oplysninger

Har du ikke har dine oplysninger ved hånden nu, kan du tage testen igen, når du har fundet dem i dine forskellige årsopgørelser. Mangler du et tal, så anslå det, så godt du kan. Der er sandsynligvis ingen bedre ekspert i din økonomi end dig selv.

Har du en formueplan fra Finanshuset i Fredensborg, kan du finde en del af tallene der.

God fornøjelse, og husk at det vigtigste er, at du tager stilling til din økonomi – og ikke udskyder beslutninger, fordi du kommer i tvivl. Du kan hurtigt løse en eventuel krise i din økonomi med et godt overblik og de rigtige beslutninger.

Det er ærgerligt, hvis du bekymrer dig uden grund, men det kan være endnu værre at lukke øjnene for eventuelle udfordringer.

Relaterede Nyheder