fbpx

Lån billigt til energiforbedringer

Ugens FiF. Nu kan du låne billigt til energiforbedringer. Du kan låne til ekstralav rente i nogle banker, hvis du låner til energiforbedringer eller køb af elbil.

Vil du investere i energiforbedringer i boligen eller købe en el- eller hybridbil, kan du få et billigt grønt lån med en rente på 0 eller 1 % i Nykredit Bank. Er du i en anden bank, kan du udnytte konkurrencen og forsøge at presse din egen bank til at give dig et lån, der er lige så billigt.

Nykredits grønne lån er et banklån til finansiering af eksempelvis installation af varmepumpe, solfanger eller solceller samt isolering, nye vinduer, udskiftning af olie- eller gasfyr, opsætning af ladestander til køb af elbil og lignende.

For en løbetid under 5 år er renten 0 %, er løbetiden længere, er renten 1 %. For lån over 200.000 kr. kræves der pant i boligen, og du skal derudover være helkunde i Nykredit Bank. Der er ingen oprettelsesomkostninger bortset fra omkostninger til tinglysning.

Læs om Nykredits grønne boliglån

Har du et godt projekt er fordelene til at få øje på, du sparer både udgifter til renter, sænker dit CO2-forbrug og sparer penge. Win win win!

Skift elselskab efter årstiden

Relaterede Nyheder