fbpx
Lønsikring sænker risikoen

Lønsikring sænker risikoen

Ugens FiF. Lønsikring sænker risikoen i din økonomi ved at sikre dig en højere indtægt ved arbejdsløshed. Du kan forsikre dig i a-kassen eller forsikringsselskabet.

Større tryghed i økonomien

Har du behov for større tryghed i din økonomi? Med en lønsikring kan du sænke din økonomiske risiko, ved at sikre dig en ekstra indtægt, hvis du bliver arbejdsløs. En lønsikring kan give dig en udbetaling på op til 90 % af din løn i en periode på op til 12 måneder.

Du kan sandsynligvis tegne en lønsikring gennem din a-kasse og få ekstra penge udbetalt som supplement til dine dagpenge i op til to år, hvis du bliver arbejdsløs.

Har du brug for lønsikring?

Lønsikring uden om a-kassen

Du kan også tegne din lønsikring i et forsikringsselskab uden at være medlem af en a-kasse. Lønsikring uden om a-kassen er et alternativ til at tegne den gennem a-kassen, men du kan også benytte muligheden helt uden at være medlem af en a-kasse.

Har du behov for lønsikring, bør du få tilbud fra flere udbydere, inden du beslutter dig. Har du allerede lønsikring, så overvej om det er på tide at tage et pristjek på din ordning.

Derfor er lønsikring sikkert ikke noget for dig

Relaterede Nyheder